Welkom op Cannabis in Town

De inhoud van deze site wordt momenteel voorbereid voor uw bezoek, excuses voor het ongemak.

Op deze online boulevard vindt u spoedig alles wat met cannabis te maken heeft. Cannabis in Town (CiT) stelt zich ten doel om waardevolle informatie te verstrekken aan geïnteresseerden. Van de beginnende consument tot de ervaren cannabist en van ouders of verzorgers tot een juridisch adviseur. De boulevard zal daarom uitsluitend bestaan uit geassocieerde aanbieders van informatie en producten die zijn geselecteerd door CiT. Kwalitatieve cannabis informatie en één op één communicatie is ons motto! CiT is “consumer profit” en de oprichters hebben geen aanmerkelijk belang.

Indien u op zoek bent naar cannabis als verlichting van een bepaald ziektebeeld, of als u vragen heeft op het gebied van recreatieve cannabis consumptie biedt deze cannabis boulevard straks alle relevante informatie die u nodig heeft.

Naast een informatieplatform is onze CiT-app straks dé toekomstige “transitietool” tussen vraag en aanbod van gelegaliseerde cannabis in de komende wietexperimenten en een gesloten cannabisketen.

Steun als sympathisant nu al het CiT-initiatief! Laat nu uw email-adres bij ons achter en profiteer later van de ‘vroege vogel’ status bij een toekomstige lidmaatschap van de community.

Indien u interesse heeft in een samenwerking met CiT -of een winkeltje op onze boulevard neem dan contact met ons op voor informatie over partnership.

Wij werken samen met deze bedrijven

NEEM CONTACT MET ONS OP

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Brightpulse

Log in with your credentials

Forgot your details?